Carnaval 2016: Verkeerschaos

1e Carnavalsweekend:

Na maandenlang avonden en dagen gebouwd te hebben aan onze wagen mag het resultaat er zijn; De verkeerschaos van C.V. Het Peleton!

Helaas waren wij genoodzaakt om de wagen in Langeveen te laten staan door slechte weersomstandigheden. Hier hebben wij alleen mee gelopen met de loopgroep.

Eindelijk gingen we van start, na een jaar hard werken deed de wagen mee aan de optocht in Albergen. Dit resulteerde in de 3e plek!

Het 1e weekend is geslaagd, op naar de verlichte en nog een top weekend carnaval!

2e Carnavalsweekend:

Na een 3e plek in Albergen en een goede warming-up voor de loopgroep in Langeveen gingen de heren van de bouwploeg en de dames van de kledingcommissie met volle moed aan het werk richting de verlichte optocht. Na een week hard werken stond vrijdags de verlichte optocht in Tubbergen op het programma.

Het resultaat van de verlichting mocht er zijn en iedereen was zeer tevreden over het resultaat. De optocht kon beginnen. Deze week hard werken resulteerde in een 4e plaats! voor de loopgroep en een 3e plaats! bij de grote wagens.

Na de optocht in Tubbergen stond de optocht in ons eigen "papsleef'n dorp" op de agenda. Zaterdags moesten eerst alle lichten weer van de wagen af en uit de kleding gehaald worden.

Zondag was het dan eindelijk zo ver, de pakken waren schoon en gewassen, de schmink zat er op, de wagen stond er klaar voor en de motivatie in de loopgroep was ongekend na een geweldige optocht in Tubbergen. Iedereen gaf wat extra's in Geesteren. Deze optocht moest Het Peleton genoegen nemen met een 5e plaats!

Helaas hebben wij ook de Rosemontag optocht in Tubbergen laten schieten in verband met de slechte weersomstandigheden.

C.V. Het Peleton blikt terug op een geweldig carnavalsseizoen. 

Ook lid worden

van de gezelligste carnavals vereniging uit Geesteren Ov? Klik hier.