Leden informatie cv het peleton Geesteren

Afmelden kan tot 1 juni in dat carnavalsseizoen. Ben je niet voor 1 juni afgemeld, dan betaal je ook de kosten voor het aanstaande carnavalsseizoen, ondanks dat je misschien niet meeloopt tijdens de optochten.

Aan- en afmelden:

Aanmelden kan tot 1 november elk jaar. Je meldt je dan aan voor het aanstaande carnavalsseizoen. Zodra je bent aangemeld, blijf je in principe lid totdat je je schriftelijk hebt afgemeld. Na aanmelding ben je verplicht minimaal 1 jaar lang lid te blijven en contributie te betalen. Voor een afmeldingsformulier stuur je een mail naar: mail@hetpeleton.nl

Hou deze data dus goed in de gaten.

Helpen bij de wagen:
Vanaf november zal er weer fanatiek worden gewerkt aan de wagen. Iedereen is natuurlijk welkom om te komen helpen. Kom eens langs en vraag eens na, er is voor iedereen wel iets te doen! We zien je graag aan de Broekbeekweg 24.

Kleding:
Met de kledingcommissie zijn we druk bezig voor onze nieuwe outfits. We zijn altijd op zoek naar leden die willen helpen en naar moeders / oma’s (enz.) die kunnen en willen helpen naaien. Ken jij iemand die ons wil komen helpen, neem dan contact op met iemand van de kledingcommissie.

Ook lid worden

van de gezelligste carnavals vereniging uit Geesteren Ov? Klik hier.