Terugblik carnaval 2023: C.V. het Peleton - Hardrock

Terugblik carnaval 2023: C.V. het Peleton - Hardrock

geplaatst op: 09-03-2023

Na een wat stroeve start van het carnavalsseizoen 2023, waarin we als vereniging tevens ons 22-jarig jubileumjaar vierden, is er afgelopen jaar weer volop gewerkt aan geweldige ideeën en creaties. Ondanks dat het thema ‘Hardrock’ al geruime tijd in de ijskast klaar stond, hebben de leden er weer het maximale uit weten te halen. Onze leden waren weer als vanouds druk met het samenstellen van de pakken, het bouwen van de wagen en het vormen van het straattheater. Wij kunnen dan ook als verenging met veel waardering en trots terugkijken op een goed verlopen carnavalsjaar.

Ook zijn wij als vereniging weer blij om te zien dat al onze leden onze vereniging weer mochten vertegenwoordigen tijdens de goed verlopen optochten in de gemeente Tubbergen. Dit heeft tevens ook geresulteerd in mooie prijzen, met als hoogtepunt toch wel de 2e plek in ons eigen Papsleef’ndorp.

Een jaarlijks terugkerende rubriek binnen de vereniging is onze Peletonner & Peletonster van het jaar. Hiermee worden twee personen binnen onze vereniging welke zich de afgelopen jaren veelvuldig hebben ingezet, bedankt voor hun inzet. Ruben Kuipers (tevens oprichter van de vereniging) werd uitgeroepen tot Peletonner van het jaar. Lotte Feijer ontving de onderscheiding voor Peletonster van het jaar. Beiden hebben zich de afgelopen tijd veelvuldig ingezet binnen onze vereniging en met name ook bij de jubileumactiviteiten.

Nu carnaval 2023 inmiddels alweer achter de rug is, zitten wij als vereniging niet stil en zijn wij inmiddels alweer begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe carnavalsseizoen. De ‘carnavalsvlam’ is niet gedoofd, maar blijft aanwakkeren.

Mocht jij nou ook lid willen worden van deze prachtige vereniging, sluit je bij ons aan! Misschien zien we jou dan wel in onze bouwloods waarin je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Jouw handjes zijn van harte welkom bij het bouwen van de wagen of bij het samenstellen van de pakken. Buiten dat om, gaat het vooral ook om het plezier wat we met elkaar hebben. Want dat is toch wel de kracht van onze vereniging.

 

Ook lid worden

van de gezelligste carnavals vereniging uit Geesteren Ov? Klik hier.